Trouwfotografie

Patrick den Drijver en Anne Sophie Wubbels werken voor bruiloften samen als team om uw bruiloft van alle kanten vast te leggen. Keer op keer blijkt deze samenwerking ontzettend leuk, ontspannen en productief voor zowel ons als het bruidspaar.

Als u op een later tijdstip uw trouwfoto's bekijkt hopen wij dat u alle herinneringen, gevoelens en de sfeer van die dag weer helemaal herbeleeft. Om dit te bereiken proberen we op een onopvallende manier alle gebeurtenissen en de sfeer op uw bruiloft vast te leggen. Het fotograferen van een bruiloft is voor ons ook altijd een eer, en iets waar we veel plezier en voldoening uit halen. We proberen niet "aanwezig" te zijn, maar de echte momenten en sfeer vast te leggen zoals ze gebeuren. Daarbij hebben we allebei ook vanuit fashion- en portretfotografie veel ervaring met het aansturen van modellen, dus directies geven voor geposeerde shots kunnen we ook op een ontspannen manier.

Onze prijzen voor een reportage:

Eerste 5 uur: 1000,-

Elk volgend uur is 150,- extra

U krijgt hiervoor:

- Eén hoge kwaliteit afdruk van 40cm (zie rechts), tevens een 15% korting op 2 volgende afdrukken.
- Alle bewerkte foto's van twee fotografen digitaal aangeleverd op een resolutie van 1200 px langste zijde.
- Gasten krijgen indien gewenst toegang tot een met wachtwoord afgeschermd gedeelte van deze website, waar ze de foto's kunnen bekijken en downloaden.

Afdrukken

Regelmatig drukken wij fine-art werken of foto's af voor particulieren of verzamelaars. Ik werk hierbij samen met een vaklab dat de hoogst mogelijke kwaliteit kan garanderen. 

Mijn afdrukken zijn fotochemisch belichte afdrukken (geen prints dus!), opgeplakt op 2mm dibond, waardoor de foto een strakke afwerking krijgt, lang mee gaat en niet snel zal beschadigen. 

Prijzen, adhv de langste zijde

(40cm) - 120,-

(60cm) - 200,-

(80cm) - 275,-

(100cm) - 350,-

(120cm) - 500.-

(Inclusief BTW en evt verzendkosten) 

Losse fotoshoot

Regelmatig verzorgen we losse fotoshoots voor bruidsparen, kleding of zelfs producten. Ook dit kunnen we professioneel aanpakken. Het verzinnen van concepten om de foto's dat stukje extra te geven en het regelen van locaties of attributen. 

Omdat de complexiteit voor een losse fotoshoot sterk uiteen kan variëren geven we een richtprijs van 150 tot 500 euro

Using Format